Veddelev Surf Klub

Subtitle

Glædelig jul og godt nytår til alle  :-)

Veddelev Surf Klub takker for et fantastsisk år og ønsker alle en helt fantastisk jul og et lykkebringende nytår. Vi ses i det nye år, hvor vi ser frem til endnu flere demo-dage, invitationer fra vores naboklubber, klubdage, grillaftner, Viking Of The Fjord, knaldtilbud fra de forskellige surf butikker, nye surf film taget med vores GoProCamere, eventuelt,,, eller forhåbentlig,,, en klubtur til varmere himmelstrøg og naturligvis en julefrokost af samme kaliber som den i år.......... :-)

 Vh. Formanden 

    

Julefrokost fredag d. 7/12

 

Bestyrelsen har besluttet, at holde julefrokost i Veddelev Surf Klub fredag d. 7/12.

Tid og sted er endnu ikke besluttet - Tidspunktet bliver omkring kl. 17.00 og stedet afhænger af, hvor mange vi bliver.....

Tilmelding foregår til undertegnet senest d. 23/11 på mail: 

[email protected]

 

 

Vh. Formanden :-).

GoPro Camera   

Klubben har købt et GoPro Camera, så vi kan forevige vores oplevelser på vandet..... Vil man filme sine surfoplevelser skal man selv investere i et SD kort - derefter kontakte formanden, der vil sætte dig/jer ind i, hvordan man får fingre i det.

Ut. har leget lidt med det,,,, resultatet kan I se her:

Windsurfing Veddelev


Vh.

Formanden......... Vi ses på vandet ;-) 

Knaldtilbud fra DKwindsurfing

Morten, fra DKwindsurfing, har strikket et knaldtilbud sammen, til fordel for vores klub. Hver gang én fra klubben køber en bom hos ham, donerer han kr. 300,00 til klubben :)) 

Ses på vandet :-) 

Reklame  for DKwindsurfing

I foråret købte jeg en carbon bom af mærket Unifiber. For ikke så læge siden gav den sig, under sejlads, og sagde nogle meget underlige lyde!!! på land kunne jeg konstatere, at den var knækket ved bomhovedet :-(

Jeg tog kontakt til dkwindsurfing.dk, hvor jeg havde købt den, der med det samme sendte reklamationen til Unifiber. De afviste reklamationen, hvilket fik DKwindsurfings indehaver, Morten til, at reagerer. 

I anden omgang accepterede Unifiber reklamationen og undertegnet fik en ny bom, hvor Unifiber havde/har forstærket røret omkring bom hovedet :-) Så, selv om det måske ikke er passende, at lave lidt reklame her på siden, gør jeg det alligevel......

Tak for god service til http://dkwindsurfing.dk

Vh. Formanden :-)         Ses på vandet

Viking Of The Fjord 2012

Så blev årets Viking Of The Fjord afviklet, i samarbejde med DBO....... På grund af dårlige prognoser fra vores venner i DMI, blev vi desværre ikke overrendt. Men der kom 17 kampklare windsurfere til fjorden, der alle ville dyste om titlen, "Viking Of The Fjord". Dagen startede temmelig sløvt og nogle troede ikke rigtigt på det! Ved middagstid friskede det op og dommer, Brian Habenkost, meldte klar bane. De store sejl kom på vandet og der blev planet så de gamle vikinger ville há været misundelige. 6 heat blev det til der endte med, at Martin Funch fik en tredje plads, Nicolai Kruppe en anden plads og Brian Røgild fik titlen som Viking Of The Fjord (for anden gang, iøvrigt).

De fik alle tre flotte præmier fra Nautic surf og ski - Det gjorde også Søren Kjær der, på trods af dommerens advarsler om IKKE, at sejle for tæt på mærkerne, gjorde det alligevel, fik fat i ankerkæden, lavede et slyngstyrt og flækkede sit bræt - han fik nogle beskyttere fra Nautic. Kevin Scott der var med for første gang, fik et par handsker, også fra Nautic, så han næste gang undgår, at få vabler.......

Red Bull kom forbi og delte deres drink ud til alle der var mødt op og vi, Veddelev Surf Klub, grillede pølser, serverede drinks, kaffe og vand til alle fremmødte.

Tak til alle deltagere, sponsorer og naturligvis til alle hjælperne der gjorde det muligt endnu engang, at gennemføre Viking Of The Fjord.

Vh. Formanden :-) Ses på vandet....... 

PS. Se billeder fra dagen under Galleri. 

Slalom Stævne d. 1/9 2012

 

Nautic Surf og Ski, Blegdamsvej 60, deler præmier ud til vores slalomstævne for omkring kr. 3500,00.

 

PS.

Flere af sejlerne skifter udstyr og sælger ud. Derfor vil der, efter stævnet, være mulighed for, at gøre en god handel.

 

Vel mødt og vi ses på vandet :-) 

Slalom stævne d. 1/9 2012

 

 

 

Det der står med småt nederst på plakaten er at:

Det foregår på nord el. sydsiden af havnen, skippermøde kl. 9.00, tilmelding på DBO´s hjemmeside:   http://www.dbo.dk/?page_id=15    el. på selve dagen,  Veddelev Surf Klub sælger godter fra grillen, Red Bull sørger for drikkevarer og Nautic sørger for præmier.

Vel mødt og vi ses på vandet..... :-)

Bestyrelsen 

 

7 nye rigge, 2 nye begynderbrædder og 2 nye kajakker til klubben.

Veddelev Surf Klub har købt 7 nye rigge, 2 nye begynder brædder og 2 nye kajakker. Dette med stor hjælp fra Finn fra Pitstop Valby, Point 7, Ole fra Nautic-surf og Roskilde kommune. Veddelev Surf Klub takker mange gange :-) :-) :-)

Riggene og den ene kajak er allerede i klubben, mens de 2 brædder og den sidste kajak kommer i løbet af uge 31. 

Pas nu godt på vores nye udstyr, er man stadig usikker på brædderne vil vi sætte pris på, at man bruger det gamle udstyr og ligegyldigt om man bruger det gamle eller det nye,,, så husk, at rydde op efter jer, sæt tingene på deres respektive pladser og skulle uheldet være ude, hvor noget går i stykker - skal I kontakte én fra bestyrelsen.

Rigtig god fornøjelse med det nye (og det gamle) udstyr og endnu engang rigtig mange gange tak til Finn fra Pitstop Valby, Point 7, Ole fra Nautic-surf og Roskilde kommune. 

    

30 nye brædder til klubben

Ole Scanholm donerede 30 nye brædder til klubben og renoverede broen på nordsiden af havnen. Ole fortalte, at det var hårdt arbejde :-0 (Ole er manden til venstre på billedet!)

Veddelev Surf Klub takker mange gange for det fine arbejdet. :-)

 

Slalomstævne d. 1/9

 

Husk slalomstævne lørdag d. 1/9.

Her skal vikinghjælmen viderebringes til Fjordens hurtigste Windsurfer :-)

Tilmelding til stævnet gøres på DBO´s hjemmeside; 

http://www.dbo.dk/?page_id=15

eller på selve dagen. 

Vil man være med til, at arrangerer og/eller hjælpe på selve dagen vil undertegnet meget gerne høre fra dig/jer :-)

Vh. Formanden 

Girls Go Windsurf VOL. 5........ :-)

Aloha!


Så er det igen i år blevet tid til landets fedeste windsurf camp for piger –

 

”Girls Go Windsurf vol. 5”,

der afholdes fra den 24.-26. august 2012 i Jyllinge Sejlklub.

Som altid kan vi se frem til en lærerig, sjov og hyggelig weekend i, på og ved vandet :-)

Med god støtte fra Windsurfshop.dk, Nutramino, Atkins m.fl. er det med stor glæde at vi nu kan invitere jer alle til dette års ”GGWS vol. 5” event, i år med nye og stærke kræfter bag. Med eventet ønsker vi at hjælpe alle piger i Danmark med at skabe og udbygge et godt netværk og et godt sammenhold blandt alle jer ”WaterGirls”. Der er mange danske windsurfpiger og surfpiger med hang til vind og saltvand i håret, og vi vil derfor gerne samle så mange af jer piger fra hele Danmark som overhovedet muligt! 

Tiltaget, som startede i 2008 med en enkelt lørdag i Jyllinge har siden da været afholdt som et weekend event, hvert år, sidst i august. Dette års GGWS afholdes i Jyllinge. Igen i år fastholder vi weekend konceptet. Ankomst fra fredag d. 24. om eftermiddagen, aktivitet og hygge frem til søndag eftermiddag kl.15 hvor vi kan sige farvel og på gensyn næste år.

Det koster 300 kr. at deltage hele weekenden, og overnatningen sker i Jyllinge Sejlklubs lokaler på Strandpromenaden 2, 4040 Jyllinge. Vi håber at vi bliver rigtig mange, så de sidste kommer til at sove i medbragt telt på græsset lige op til klubhuset hvor der er toilet, bad og fællesrum. 

For pengene sørger vi for mad og drikke under hele eventet, mulighed for undervisning i alt lige fra strandstart og slalom til freestyle tricks som duckjiibes, vulcans og spocks. Igen i år er der selvfølgelig mulighed for at få en lækker T-shirt med hjem. Gennem weekenden vil der også være små konkurrencer og andet sjov på vandet, hvor der selvfølgelig vil være masser af fine præmier. 

Der vil blandt andet blive tilbudt SUP tur sejlads rundt om de små øer i Roskilde fjord. 
Der vil blive delt ud af rejse erfaringer og spot beskrivelser samt givet trim tips til alt fra fodstropper, sejl, mastefodsposition, bomhøjde og finnestørrelser. 

Har du lyst til at læse mere om tiltaget "Girls Go Windsurf", kan du bl.a. Gøre det på vores facebookgruppe på linket: http://www.facebook.com/group.php?gid=80662824462&ref=ts .... her kan du også læse mere om eventet d. 24.-26. august på linket: 

Tilmeldingsfristen er d. 10-8-2012
Tilmeld dig ved at: 
Indbetale 300 kr på Konto 9173 – 4155699847 (Husk for- og efternavn på indbetalingen) 
Og sende en mail til: [email protected] med følgende oplysninger: 
Navn: 
Alder: 
Klub: 
Mobilnr: 
Email: 
Medbringer du selv gear:
Skriv lidt om dit niveau nu, og hvad du evt. gerne vil lære: 

Vi håber meget på at se dig til en weekend med masser af aktivitet på vandet!
Bedste hilsner, GGWS holdet

SWC, Ishøj Surfklub og Jyllinge Sejlklub

 

Ålsgårde surf og sejlklub inviterer til Nordkystens windsurfing sommercamp.

Demo fra INTERSURF

 

Hej Alle,

Tak, for en rigtig hyggelig fredag i Veddelev, med en masse tid på vandet… J

Jeg har vedhæftet lidt billeder fra dagen til jer, jeg håber de falder i god jord… -Og til dem der ikke nåede forbi, kan I se hvor hyggeligt det var!

Har I brug for mere info, er I velkommen til at kontakte mig, eller tage et kig på et af følgende link:

Tabou boards    F2 boards     North Windsurf    Gaastra Windsurf

I må have en rigtig god surf sæson, med forhåbentlig rigtig meget tid på vandet. Jeg håber at se jer igen på vandet, hvis ikke i 2012, så i hvert fald til næste sæson..

 

Venlig hilsen

Katrine Kock Frandsen

Kundeservice,

Intersurf A/S, Formervej 2

6800 Varde, Denmark

Phone :: +45 75 22 02 11

Fax :: +45 75 22 51 37

Skype :: katrine.intersurf

Mail :: [email protected]dk

Web :: www.intersurf.dk

 

 


 

 
 

Demo dag fra InterSurf

Fredag d. 11.05. fra kl. 14.00, og resten af dagen, kommer Katrine, fra InterSurf, forbi klubben med nyt udstyr til afprøvning, hvis vejret tillader det, giver råd og tips til rigning og,,,,, så tager hun også grilpølser med :-)

Vel mødt og vi ses på vandet ;-)

Ny kode!!!!!

Ny kode til huset er sendt ud til alle medlemmer. Skulle der være medlemmer der ikke har modtaget den, må de tage kontakt til formanden. 

 Ses på vandet ;-) 

Årets første klubdag......

På årets første klubdag blev der surfet til den helt store guldmedalje. Dernæst blev der ryddet gevaldigt op i huset på havnen, af et talstærkt antal medlemmer, og vi afsluttede med lidt godt på grillen. :-)

Referatet fra generalforsamlingen ligger nu på siden - under info.

Vi ses på vandet ;-) 

Årets første klubdag d. 24/4 kl. 15.00

På genneralforsamlingen tirsdag d. 17/4 besluttede vi at starte klubdagene op igen. Ligesom sidste år bliver det på tirsdage med start d. 24/4. Vi starter med lidt hyggelig oprydning :-/

Vel mødt og vi ses - tag evt. lidt med til grillen :-)

Ps. Referat fra genneralforsamlingen kommer inden længe på siden..........

Vh. Bestyrelsen.

Generalforsamling Tirsdag d. 17/4 kl. 19.00 - 21.00

På trods af, at årets general forsamling normalt holdes i marts måned har vi i år set os nødsaget til, at holde den i april :-/ 

Generalforsamlingen holdes i Brinch Hjemmet.

Dagsorden:

1. Valg af dirigent.

2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år.

3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år til godkendelse, samt budget for det kommende år.

4. Fastsættelse af kontingent.

5. Behandling af eventuelt             indkomne forslag.

6. Valg af formand.

7. Valg af næstformand.

8. Valg af kasserer.

9. Valg af den øvrige bestyrelse      2 medlemmer.

10. Valg af 1 revisor og 1              revisorsuppleant.

11. Valg af udvalg.

12. Eventuelt.

 

Windsurfing i Dahab

Ekstreme landskaber har en magisk tiltrækning på alle mennesker. Den geografisk forbindelse mellem Afrika og Asien, Sinai-halvøen, er kendetegnet ved et sådant landskab. I Dahab, ved foden af ​​gyldne brune bjerge, hvor en azurblå himmel er silhuet mod disse, vil du blive fortryllet af en blæsende og eventyrlig surf ferie. En helt anden verden - og kun omkring fire flyvetimer væk!

Langs den ekstremt smukke strandpromenade i Dahab Town, bliver der serveret traditionelle egyptiske og vestlige retter. Da Dahab samlet set ikke er alt for turistpræget, vil du opleve den traditionelle egyptiske livsstil.

Er man ikke til det og har vinden, mod al forventning, lagt sig, er Akaba bugten også et helt fantastisk dykker spot. Ønsker man mere info om Dahab, kan denne side anbefales:       http://www.club-mistral.com/en/home

Information fra Brinch Hjemmets visevært, Frank Andreasen


I forbindelse med at vi fra ca. uge 8 i dagtimerne får besøg af en børnehave fra Vindinge har vi fået retableret kodelåsen på hoveddøren til Brinch-Hjemmet.
Børnehaven skal efter planen benytte fællesområderne i huset indtil ca. 1/5 indtil ombygningen af deres eget er færdig.
Ud over hensynet til børnene og personalet er der ingen begrænsninger i jeres brug af huset, men I opfordres til at holde hoveddøren lukket efter jer, når der er børn i huset, så de ikke går på opdagelse på egen hånd. Eventuelle andre hensyn vil blive annonceret ved opslag i vindfanget eller på hoveddøren.
 
Tirsdag aften holder bogbussen på parkeringen ved nedkørslen til vores hus. Personalet i bogbussen har fået lov at benytte toiletterne og har fået udleveret koden til dør låsen.
 
Man skal selvfølgelig stadig have en nøgle for at få adgang til klublokalerne, ligesom nøglerne stadig fungerer uden ændringer i hoveddøren (for windsurferne kælderdøren).
Har I behov for koden til hoveddøren, skal I kontakte jeres klub formand.
 
Venlig Hilsen
Frank Andreasen

 

 

             

 


 

Riders

Recent Photos

Vind

Web Cams