Veddelev Surf Klub

Subtitle

Julemanden var på Fjorden

Efter al gaveræset kan vi alle slappe lidt af! Jeg lader blot billederne tale for sig selv.... :-) 

Arbejdsweekend

Stort fremmøde ved, det der må siges at være, årets sidste arbejdsweekend. 

Torsdag leverede Jan og Henrik grus, fredag morgen modtog formanden sten og lørdag tog 11 mand fat, rettede af og lagde lynhurtigt 60 m2 sten. Søndag, der ellers også var afsat til dette arbejde, blev brugt til en velfortjent fridag :-) 

Se billeder fra dagen under galleri. 

Tak til alle for en helt enestående indsats.

 

Årets sidste klub dag.

 

Ved årets sidste klub dag var der ikke voldsomme vindstyrker over Roskilde fjord. Til gengæld strålede solen over det ganske land og der kunne SUP surfes (stand up paddle) ind i en ualmindelig smuk solnedgang. 

Vi takkede hinanden for en god surf sæson, tog julens glæder på forskud med gløgg, hjemmebagte peppernødder og brunkager og ser nu frem til en ligeså god sæson til næste år.

Det betyder dog ikke, at sæsonen er helt slut. Det gør den først når fjorden er frosset til..........

Vi ses på vandet.. :-)............Og d. 17 - 18/12 ;-) 

Arbejdsweekend d. 17 - 18/12

 

Kære alle... :-)

weekenden i uge 50, d. 17 - 18/12 lægger vi fliser i huset.

Alle der har interesse, tid og (lyst) til at deltage er mere end velkomne.

Vi starter kl. 10.00 om formiddagen. 

Vel mødt.........

Venlig hilsen

Bestyrelsen af Veddelev Surf Klub

 

Årets sidste klub dag - Bytte bytte købmand - Tirsdag d. 15.11.2011

 

Årets sidste klub dag i Veddelev Surf Klub bliver tirsdag d. 15.11.2011 fra kl. 15.00. Vi brygger en masse kaffe, laver lidt kage og surfer hele dagen, hvis vejret er til det.

Udover det bruger vi årets sidste klub dag til en bytte, bytte købmands dag! Så har du noget du vil af med, mangler du nyt/brugt, vil du købe/sælge eller vil du blot takke for en helt fantastisk surf sæson - så kom forbi....... :-)

FWK, Furresøbad Windsurfer Klub, på besøg i Veddelev

Søndag d. 16/10 havde FWK arrangeret pigesurftur til Veddelev. De havde 9 piger med fra 11 år og op - og alle var fulstændig addicted to windsurfing....... Ikke længe efter deres ankomst kom drengene fra FWK og ville lege med, hvilket var meget forståeligt da vejret bød på høj sol og en smule vind fra syd.

 

Flere billeder fra dagen bliver lagt ind på FWK´s hjemmeside: http://www.furesurf.dk/

Click to add text, images, and other content

Slalomstævne d. 17.09.2011

Slalom stævnet i Roskilde fjord, Veddelev, blev igen en kæmpe succes. Vinden blev dog ikke så kraftig som DMI havde lovet, men der var masser af den. Sejlerne var godt power op og det forløb heller ikke uden dramatik. I første heat fik en sejler revet skulderen af led og måtte en tur på hospitalet. I andet heats var der massestyrt ved andet mærke, her var der heldigvis ikke nogen der kom til skade.

Der blev sejlet 4 heats efterfulgt af frokost, derefter fulgte 3 heats med nogle voldsomme vidstød. Dommeren og stævnelederen talte om, at sejlerne så trætte ud og diskuterede om, hvorvidt man skulle slutte eller fortsætte. Men sejlerne var ikke trætte, de ville sejle mere. 9 heats blev det til i alt, med masser af fart over feltet.

Kasper Juul Larsen fik en flot første plads og dermed æren, at bære klubbens vandrepokal - vikingehjælmen, Nicolaj Kruppa kom ind på en andenplads og Danni Jakobsen fik en tredjeplads.

Veddelev Surf klub takker Nivå surfKlub, DBO, Surf og ski, deltagerne og alle hjælperne for en helt fantastisk dag på vandet ved Veddelev, i Roskilde Fjord.

 

             

 


 

Riders

Recent Photos

Vind

Web Cams