Veddelev Surf Klub

Subtitle

Surf´n Grill...... :-)  Og RS:ONE besøg

 

Onsdag d. 31/8 fra kl. 16.00.

Medbring jeres grej til surfing og mad og drikke til efterfølgende grill halløj.

RS:X Klassetræner, Jacob Karstoft, vil vise os det nye RS:ONE bræt med den tilhørende 7,8 m2 rig, som er designet til brættet,  og bagefter kan vi alle sammen prøve det - der vil også være mulighed for, at prøve brættet med en mindre rig - Derudover vil Jacob fortælle lidt om nuværende og kommende windsurf aktiviteter i DS regi.

Program:

16.00 - 19.00: Der surfes, snakkes og hygges - RS brædderne kan prøves fra kl. ca. 17.00.

19.00 - 19.15: Afslutning, fra RS:teamet, og fælles info om kommende aktiviteter med RS:ONE, Big Teckno og RS:X.

Indimellem, imens og efter dette grilles der til den store guldmedalje..........

Vel mødt og bedste hilsner Susanne & Jan :-)

Girls go windsurf!!!   :-)

 


Med god støtte fra 69 Slam, Windsurfshop.dk og Nutramino m.fl. er det med stor glæde at vi nu kan invitere jer alle til dette års ”GGWS vol. 4” event. 

D. 26.-28. august afholdes der ”Girls Go Windsurf” vol. 4 på Sjælland. Med eventet vil vi gerne hjælpe alle piger i Danmark med at skabe og udbygge et godt netværk og et godt sammenhold blandt alle jer ”WaterGirls”. Der er mange danske windsurfpiger og surfpiger med hang til vind og saltvand i håret, og vi vil derfor gerne samle så mange af jer piger fra hele Danmark som overhovedet muligt! 

Tiltaget, som startede i 2008 med en enkelt lørdag i Jyllinge har siden da været afholdt i Åkrogen ved Århus i 2009 og året efter i Jyllinge. Igen i år fastholder vi weekend konceptet fra d. 26.-28. august 2011 (fredag eftermiddag til søndag eftermiddag), så vi har nok tid til masser af windsurf og hygge :-) 

Det koster 300 kr. at deltage hele weekenden, og overnatningen sker i Jyllinge Sejlklubs lokaler på Strandpromenaden 2, 4040 Jyllinge. 
Vi håber at vi bliver rigtig mange, så de sidste kommer til at sove i medbragt telt på græsset lige op til klubhuset hvor der er toilet, bad og fællesrum. 
For pengene sørger vi for mad og drikke under hele eventet, mulighed for undervisning i alt lige fra strandstart til duckjiibes, vulcans og spocks og så selvfølgelig også mulighed for en lækker 69 Slam event boxershorts til de hurtigste. Gennem weekenden vil der også være små konkurrencer og andet sjov på vandet, hvor der selvfølgelig vil være masser af fine præmier. 
Der vil blandt andet blive tilbudt SUP tur sejlads rundt om de små øer i Roskilde fjord. 
Der vil blive delt ud af rejse erfaringer og spot beskrivelser samt givet Trim tips til alt fra fodstropper, sejl, mastefodsposition, bomhøjde og finnestørrelser. 

Har du lyst til at læse mere om tiltaget "Girls Go Windsurf", kan du bl.a. Gøre det på vores facebookgruppe på linket: http://www.facebook.com/ho​me.php?ref=home#/group.php​?gid=80662824462&ref=ts .... her kan du også læse mere om eventet d. 26.-28. august på linket: http://www.facebook.com/ev​ent.php?eid=25107092825501​4 

Tilmeldingsfristen er d. 20. august. (p.s. Der er garanteret event shorts til de første 30 tilmeldte) 
Tilmeld dig ved at: 
Indbetale 300 kr på Konto regn r. 9173 konto nr. 4155699847 (Husk for- og efternavn på indbetalingen) 
Og Sende en mail til: [email protected]​m med følgende oplysninger: 
Navn: 
Alder: 
Klub: 
Mobilnr: 
Email: 
Medbringer du selv gear? Skriv lidt om dit niveau nu, og hvad du evt. gerne vil lære:

Vi håber meget på at se dig til en weekend med masser af piger på vandet!
Bedste hilsner 
Olivia Helmersen, JS

 

Sommersejlads i uge 29

 

Med en vel besøgt sommersejlads i uge 29 takker Veddelev Surf Klub Dansk Sejlunion, for lån af trailer med kajakker og surfbrædder.

Alle nysgerrige og prøvelystne vandhunde kom på vandet uden, at skulle stå i kø :-)

Både kajakker og surfbrædder fra DS´s trailer og klubbens egne brædder var på vandet - Derfor et vellykket arrangement vi med stor sansynlighed gentager til næste år.


 

 

Hvad er Sommersejlads?

Sommersejlads er aktivitet i skolernes sommerferie. Sommersejlads betyder, at sejlklubben er åben fra

kl. 10.00 – 16.00 for egne sejlere og sejlere i nabosejlklubber i uge 29, for Veddelev Surf Klubs vedkommende.

 

Hvorfor Sommersejlads?

 

Fordi: - sommeren er den bedste tid at sejle i - mange timer på vandet med alternative øvelser og mulighed for at surfe sammen med andre skaber bedre sejlere - tid til samvær skaber venskaber, der motiverer til at blive ved med at sejle - sommer, sol, sejlervenner, vand og sejlsport er en powerfull cocktail

 

Hvad sker der?

Masser af sejlads med lege og alternative øvelser på vand. Masser af gode sejlerkammerater. På land vil der være en række aktiviteter som boldspil, spil, strandlege m.v.

Sommersejladser kan ikke sammenlignes med en træningslejr, da vægten er lagt på sjov, leg og fællesskab både på vandet og på land.

Kontakt personer er: Claus Søndergård. Mail; [email protected] og formanden............ :-) 

 

Ny kode Lås til huset på havnen

Vi har længe drøftet, hvordan alle medlemmer kan få adgang til huset på havnen. Nogle har nøgle, mens andre "kun" har nøgle til Brink-hjemmet, hvor der ligger en ekstra nøgle til huset og andre har slet ikke mulighed for, at benytte huset.

Vi har valgt at løse dette ved, at sætte en kode lås på og derefter maile koden ud til alle medlemmer. Koden vil derefter blive ændret efter behov, hvilket naturligvis bliver mailet ud til alle.

Derved får alle mulighed for, at starte grillen op, købe øl og vand, hive strandstole ud på plænen,  få solcreme på, benytte GPSén, skylle sejl og dragter - og skulle nogen havarerer kan man sætte båden i vandet.

Låsen er bestilt og forventes, at komme hjem i uge 28.

 Vh. Formanden 

 

Freeride demotur. Tirsdag d. 24.05 kl. 16.00.

 

Hej Alle,

Tak, for en hyggelig eftermiddag /aften!

Jeg har vedhæftet lidt billeder fra dagen, som jeg tog undervejs.. –Jeg håber de falder i god jord ;-) Ligger under; galleri.

Der var et par stykker af jer der spurgte lidt til udstyret, I kan finde lidt info omkring det eller mere info omkring det på www.surfogski.dk hvor I også kan finde det nye Surf News. Mere specifik info kan findes gennem vores hjemmeside www.intersurf.dk

Ellers håber jeg at se jer i september (9.-11. september) til Waterz i Hvide Sande www.waterz.dk  - I må have en rigtig god surfsæson!!

Venlig hilsen,

Intersurf, Katrine


 

Feeride demotur

Vi vil gerne gennem foråret gennemføre en freeride demotur rundt til de danske surfklubber. Målet med turen er at I som klub kan få en rigtig hyggelig klubaften/dag ud af det, hvor vi vil starte med at gennemgå surfudstyr generelt.  Og med stor vægt på hvad udviklingen i udstyret betyder for den enkelte sejler…

Efter en udstyrs snak, vil der være mulighed for at komme på vandet og prøve det udstyr vi har med. Udstyret vil være freeride udstyr. 

Vi kan afslutte dagen med at tænde op i grillen, så sulten kan blive stillet med en velgrillet pølse . Og man kan fortælle alle de røverhistorier man vil og kan komme på.

Der vil også være lidt små lodtrækningspræmier som kan lune hist og her..J

Jeg håber I griber chancen og vi får en hyggelig dag!

Venlig Hilsen og rigtig god dag..

Intersurf, Katrine

 

 

 

 

Viking of the fjord

Freestyle stævnet d. 21, 22/5 der blev aflyst på grund af for lidt vind var en god beslutning i forhold til lørdagen... Men om søndagen kunne vi godt have afholdt freestylestævnet, Viking of the fjord!!!!! En dårlig beslutning :-(  til gengæld fik alle sejlet den dag - også os der arrangerer..... :-/  

  

Og som fotografen, Jan Nielsen, siger: "Tja... sådan kan der alligevel se ud i Veddelev, selvom freestyle stævnet er aflyst på grund af for lidt vind".......  :-- 

Parkering på havnen!!!

Da vi er mange der bruger havnen må jeg bede alle om, at vise hensyn og være opmærksomme på de gældende parkeringsregler. Man kan være uheldig og komme hjem med en parkeringsbøde.....

PS. Der er altid plads oppe ved BrinkHjemmet.

Vh. Formanden 

EastWind giver 10 % rabat på deres surfcamp

Weekendens freestyle stævne aflyses...

DBO og Formanden tror ikke på, at vejret falder til vores fordel i weekenden. Vi har derfor besluttet, at aflyse. :-(

Slalom stævne d. 14/5                                                                   Klik ind på galleri for, at se billeder fra stævnet


Veddelev Surf Klub´s første slalom stævne, i nyere tid, blev afholdt lørdag d. 14/5.

Det blev til 4 heats, hvoraf det første var præget af nogle store vindhuller. Ved de tre næste heats tog vinden til og der kom fart og spænding over feltet. Der blev holdt pause og lagt op til to mere.

Desværre kom der torden hen over Roskilde og vi måtte nøjes med de 4 heats. 

- Brian Røgild, DEN 173 fik en førsteplads.

- Nicolaj Kruppa, DEN 4 fik en andenplads og

- Danni Jakobsen, DEN 64 fik en tredje plads.

De tre første fik flotte præmier fra Nautic/Amager. 

 

Tak til alle deltagere, tilskuer, Nivå, Jyllinge, DBO, og hjælpere for en fantastisk dag i Veddelev. 

 

Se også:  http://www.dbo.dk/?p=1080

 


 

Vi griller på årets første klub dag

Tirsdag d. 26/4 starter vi sæsonen med årets første klubdag.  Henrik fra bestyrelsen tager en grill med, grøn salat og kartoffelsalat, formanden tager øl og vand med - så tager du selv kød med spiser vi sammen på et tidspunkt sidst på dagen.

vel mødt - og vi ses. :-)

Go vind og høj sol d. 1/4 og det var ikke en aprilsnar......

Om formiddagen blev der sejlet 5,0, 5,7 og slalomracerne sejlede 6,3. Over middag blev der rigget op til 7,8.

Skønt, at sæsonen er startet for os der, med tiden, er blevet lidt kulleskær.....

Her i skrivende stund siger DMI, at der i morgen d. 2/4 vil komme op til 10 m/s, høj sol med næsten 20 graders varme omkring kl. 14.00.

Så - måske vi ses på vandet i morgen :-)

Young Gun Classic 2011


Årets hotteste surfcamp med Danmarks bedste instruktører står klar i Hvide Sande´s surfmekka. Alle kan deltage uanset niveau. Lær f.eks. at plane el. sejle i fodstropper og trapez på fjordens beskyttede vand, - el. lær, at sejle i bølger og lave loops i vesterhavet.

 

Tid:

Søndag d. 26/6 til lørdag d. 2/7

Sted:

West Wind Nord Surfcenter, Hvide Sande.

Alder:

12 - 18 år

Pris:

2200,00 pr. deltager - alt inklusiv.

Tilmelding:

Ring til Mette på 75280180 el. 23361768 [email protected]

Overnatning:

I eget telt på pladsen ved surfcentret.

Udstyr:

Medbring alt hvad du har. Begynderudstyr kan lejes hos West Wind. 

 

 

 

 

Generalforsamling 2011

Se under info.

Young Gun Cup 2011

 

Så er årets Young Gun Cup bestående af i alt syv stævner på plads. Stævnerækken er lavet for de mindst erfarne surfere, og der er ingen tvivl om at den vil blive en succes, både sportsligt og deltagermæssigt. Cup’ens vigtigste mål er at skabe gode og positive surfoplevelser for børn, unge, forældre og arrangører på klubplan.

 

Det er DBO der står bag Young Gun Cup, idet et ungdomsudvalg på fire mennesker gennem vinteren har arbejdet på projektet.

 

På www.dbo.dk kan I under ’Junior’ finde en mere detaljeret beskrivelse af hvordan stævnerne kommer til at foregå.

 

På længere sigt vil mange af Cup’ens deltagere rykke videre i sporten og måske ende på eliteniveau, hvor DBO er klar med et stærkt stævneprogram for de mere øvede.

  

Generalforsamling d. 22/3 kl. 18:00

Hej alle

Så nærmer tiden sig snart til, at sæsonen starter, ja ja for nogen er den startet!!!, men inden da afholder vi generalforsamling i Brinkhjemme tirsdag d. 22.03 kl. 18.00. til 20.00./21.00. Er der foreslag til punkter kan I maile til undertegnet - [email protected]                                                          Formanden

Klubdag

Vi planlægger fast klubdag for dette års sæson - det bliver tirsdage med start d. 26.04. kl. 16.00.

Hurghada

Veddelev Surf Klub arrangerede i 2010 surftur til Hurghada - en helt fantastisk tur med masser af vind og solskind hele ugen :-)

Vi lejede udstyr hos Tommy Friedl der iøvrigt afholdt slalom stævne, SPLASH CUP 2010, i den uge vi var der.

Klubbens gamle kassere, Carina, blev vinder af pige klassen, den nuværende kassere, Thomas, blev nr. 4, bestyrelsesmedlem, Angelo, blev nr. 3 og formanden blev vinder af SPLASH CUP 2010 og kom hjem med et sprit nyt JP-Board .

Indvielse af vores nye skur

 
Lørdag d. 14 august 2010 indviede vi det nye skur, der i virkeligheden er et hus, med deltagelse af Roskilde kommune, Tømreren i Lejre, R. C. Olsen, naboer og mange medlemmer.
 
Lokale og Anlægsfonden, der sammen med Roskilde kommune har gjort dette projekt muligt, meldte desværre afbud, men ønskede os stort tillykke med vores nye faciliteter.
 
Dagen blev fejret med grillpølser, øl og vand - og der blev talt på kryds og tværs om windsurfing, mulighederne vores nye faciliteter giver - og alt muligt andet..... :-) 
 

Ny indkøbt GPS

Klubben har fået ny GPS til fri brug. Efter brug skal I huske, at sætte den til opladning.

title

Click to add text, images, and other content

 

             

 


 

Riders

Recent Photos

Vind

Web Cams